Rüyada nişanlısını kıskanmak

Rüyada nişanlısını kıskanmak müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, yapılan işte ustalaşılacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine delalettir.

Rüyada nişanlısını kıskanmak gördüyseniz:

  • Biraz şüpheci veya gerçekçi olmanız gerekebilir.

Rüyada nişanlısını kıskanmak mal mülk sahibi olunacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına delalet eder.

Rüyada nişanlıyı kıskanmak sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini kıskandırmak ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına işarettir.

Rüyada eşi kıskanmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyi kıskandırmak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini kıskanmak işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, rahat şekilde geçineceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini kıskanmak kişinin kazancının artacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada bir kadını kıskanmak deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments