Rüyada niyet görmek

Rüyada niyet görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına delalettir.

Rüyada niyet gördüyseniz:

  • Mesleki ya da eğitimle ilgili konularda çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada niyete yatmak iyi konumlara geleceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada niyet görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada niyetini görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada umreye niyetlenmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına alamet eder.

Rüyada oruça niyetlenmek sorunların kısa sürede aşılacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada niyetli olduğunu görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına alamet eder.

Rüyada hacca gitmeye niyetlenmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine işarettir.

Rüyada hacca gitmeyi niyet etmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments