Rüyada not tutmak

Rüyada not tutmak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada not tutmak gördüyseniz:

  • Beklentileriniz gerçekleri görmenizi engelliyor olabilir.

Rüyada not tutmak kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada not defteri görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada sınavda yüksek not almak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada not bulmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zayıf not aldığını görmek yokluk içine düşeceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada not kağıdı görmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının yüksek not aldığını görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliden not almak işlerin kara geçeceğine, sürekli ağlamaklı olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments