Rüyada at tutmak

Rüyada at tutmak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, geleceğinin parlak olacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine rivayet eder.

Rüyada at tutmak gördüyseniz:

  • Biraz da, kendi kendinize kalmak veya kendi zevklerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada at tutmak makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına inanılır.

Rüyada beyaz atı tutmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, işlerin yoluna gideceğine rivayet eder.

Rüyada atlayanı tutmak eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada atı yularından tutmak kazancını çoğaltacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada atlayan birini tutmak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına rivayet eder.

Rüyada atın yularını tutmak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, talihinin artacağına alamet eder.

Rüyada ağ atıp balık tutmak büyük tartışmalar yaşayacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments