Rüyada odun söndürmek

Rüyada odun söndürmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına alamet eder.

Rüyada odun söndürmek gördüyseniz:

  • Problemeleri düşünmenin tek başına çözüm getirmeyeceğini bilmelisiniz.

Rüyada yanan odunları söndürmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada yanan odunu söndürmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada odun ateşi söndürmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına inanılır.

Rüyada odun söndürmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara söndürmek mutlu günlerin yaşanacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe inanılır.

Rüyada alevi söndürmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada yangının söndüğünü görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına tabir olunur.

Rüyada suyla ateş söndürmek güzel işler yapacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments