Rüyada oğluna araba çarptığını görmek

Rüyada oğluna araba çarptığını görmek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, neşenin yerine geleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğluna araba çarptığını gördüyseniz:

  • Geçmişte sağlığınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren bir konu tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada oğluna araba çarptığını görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneye araba çarptığını görmek yaptığı işten çıkarılacağına, kendisine ev alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının araba çarptığını görmek güçten ve takatten düşeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine alamet eder.

Rüyada arabayla birine çarptığını görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada yakınına araba çarptığını görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birine araba çarptığını görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun araba çarptığını görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, şansa işaret etmektedir.

Rüyada bir insana araba çarptığını görmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Cansu

Kolay gelsin rüyamda önce kardeslerim ailemle birlik te tanımadığımız biz kala baliga girdik sara hastası vardı nöbet geçiyordu altı bezli ama altı görünen tanımadığım bir adam vardı daha sonra büyük ve ortanca oğluma beyaz bir araba çarptı oğullarımin ayağında ağzında kan vardı aglasim bagirdm ve kustum polisler le tartıştımm daha sonra uyandim