Rüyada oğlunu kilolu görmek

Rüyada oğlunu kilolu görmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, zayıflayacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, amacına ulaşmayı başaracağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunu kilolu gördüyseniz:

  • Bazı olumsuzluklar önünüzü kapatıyor, sağlıklı düşünmenizi engelliyor.

Rüyada oğlunu kilolu görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada bir insanı kilo almış görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada çok kilo almış görmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, helal ekmek yiyeceğine işarettir.

Rüyada kilodunu çıkarmak kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kilo aldığını görmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına işarettir.

Rüyada kilolu birinin zayıfladığını görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments