Rüyada oğlunu sigara içerken görmek

Rüyada oğlunu sigara içerken görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada oğlunu sigara içerken gördüyseniz:

  • Bir adım öne çıkıp harekete geçebilirsiniz.

Rüyada oğlunu sigara içerken görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına alamet eder.

Rüyada kocayı sigara içerken görmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölen birinin sigara içtiğini görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada sigara içen bir erkek görmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birini sigara içerken görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine tabir olunur.

Rüyada sigara içmeyen birinin sigara içtiğini görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara içen bebek görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments