Rüyada oğlunun askerden geldiğini görmek

Rüyada oğlunun askerden geldiğini görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hayatının iplerini eline alacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun askerden geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamalısınız.

Rüyada oğlunun askerden geldiğini görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun hacdan geldiğini görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun geldiğini görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin askerden geldiğini görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada askerden izne gelmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kalkınacağına alamet eder.

Rüyada birinin askerden geldiğini görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada askerlik kağıdının geldiğini görmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada askere gidip geldiğini görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments