Rüyada oğlunun sevgilisini görmek

Rüyada oğlunun sevgilisini görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, sorunlu bir döneme girileceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun sevgilisini gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kendinizi, fikirlerinizi veya planlarınızı net şekilde savunmanız veya ortaya koymanız gerekebilir.

Rüyada oğlunun eski sevgilisini görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin oğlu olduğunu görmek hayattan daha zevk alacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun sevgilisini görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin oğlunu görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada oğlunun sevgilisinden ayrıldığını görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, çok daha büyük işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yay ve ok görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine delalettir.

Rüyada delikanlı oğlunu görmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun hacdan geldiğini görmek duaların kabul göreceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Zeynep erva

Rüyamda bi düğüne gidiyorduk ve yanımda halamın kızı oluyordu yani bu kızda hemde oğlumla sevgililerdi ayrıldılar ve bide yanımda kaybım oluyordu düğünde kucağımda bi erkek bebek oluyordu yüzü bembeyaz ve çok güzeldi sonra gelip soruyorlardı bu kim diye torunum diyordum