Rüyada oğlunun suya düştüğünü görmek

Rüyada oğlunun suya düştüğünü görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz veya farklı yerlerin yaşam kalitesiyle ilgili size bilgi sunan yerleri ziyaret etmelisiniz.

Rüyada oğlunun suya düştüğünü görmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun uçuruma düştüğünü görmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun çukura düştüğünü görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Rüyada oğlunun yüksekten düştüğünü görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, çözüm yolları bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun balkondan düştüğünü görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine delalettir.

Rüyada oğlunun kuyuya düştüğünü görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun binadan düştüğünü görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
MAHRI

Benim rüýamda 3 yaşında oğlum yilanli balikli suya düşüyor .
Sonra hayat da pis sulu çukura düşüyor