Rüyada okey taslari görmek

Rüyada okey taslari görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına delalettir.

Rüyada okey taslari gördüyseniz:

  • Belli başlı ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde zorlanabilirsiniz.

Rüyada okey taslari görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada okey oynandığını görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada okey taşlarını görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, amacına ulaşacağına işarettir.

Rüyada okey ıstakası görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına yorulur.

Rüyada okey oynamak rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kahvede okey oynamak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine delalet eder.

Rüyada okey takımı görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada okey taşı görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments