Rüyada okulda asker görmek

Rüyada okulda asker görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük borçlara girmeyeceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada okulda asker gördüyseniz:

  • Sadece duygusal nedenlerle hareket etmeniz doğru olmayabilir.

Rüyada okulda asker görmek yüksek mertebeye geleceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker okulu görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada okula gitmek için hazırlanmak maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada okul ve arkadaşlarını görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada birinin okula gittiğini görmek insanlara öncülük edeceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okulun bitmediğini görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada okulda dolaşmak mal ve mülk sahibi olunacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada okul kitabı görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments