Rüyada okulda çocuğunu görmek

Rüyada okulda çocuğunu görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, saygınlığının da artacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada okulda çocuğunu gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele alarak ya da pratik olarak maddi anlamda rahat davranma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun okula gittiğini görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada okul çocuğu görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada okulda çocuğunu görmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Rüyada çocuğunu okula yazdırmak aradığı aşkı bulacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada çocuğunu okulda görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, işlerinin gerileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis okulu kazanmak zorlukların yakın zamanda biteceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada okul binası görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada okul bahçesini süpürmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, zarar edeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments