Rüyada okuldan mezun olduğunu görmek

Rüyada okuldan mezun olduğunu görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine delalet eder.

Rüyada okuldan mezun olduğunu gördüyseniz:

  • Ufak tefek önerileriniz, eleştirileriniz veya sözleriniz başkalarının büyük tepkiler vermesine neden olabilir.

Rüyada mezun olduğum okulu görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada bir okuldan mezun olmak ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına rivayet eder.

Rüyada okuldan mezun olduğunu görmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada okuldan mezun olmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına işarettir.

Rüyada okuldan mezun olamamak hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine delalet eder.

Rüyada üniversiteden mezun olmak büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada mezun olamamak kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine yorulur.

Rüyada mezun olmadığını görmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments