Rüyada olmuş armut görmek

Rüyada olmuş armut görmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, talihin yüzlerine güleceğine, çocuklarının fazla olacağına, bol rızık elde edeceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, hoşluk içinde olacağına delalettir.

Rüyada olmuş armut gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıklarını yakınen takip etmelisiniz.

Rüyada armut şeftali görmek ailesini hem gururlandıracağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalından armut toplamak kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada armut çekirdeği görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına işaret eder.

Rüyada armut elma görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine işaret etmektedir.

Rüyada armut pişirmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada armut yiyen birini görmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına inanılır.

Rüyada bahçeden armut toplamak isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, işinin de hep yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada dalından armut yemek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments