Rüyada ölmüş babayı mezarda görmek

Rüyada ölmüş babayı mezarda görmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, gerekirse özür dileneceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babayı mezarda gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hareketleriyle kendi kendilerini sabote edebilirler.

Rüyada ölmüş babayı mezarında görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanın mezarını görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına işaret eder.

Rüyada babasının mezarında dua etmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne babanın mezarını görmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada anne babasının mezarını görmek kazançsız işler peşinde olmaya, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada babasının mezarını açmak parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babasının mezarını açmak kolay kolay pes etmeyeceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine yorulur.

Rüyada ölen babasının mezarını görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, nahoş sözler işiteceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nurten

Ruyada annemi sağ olmuş babamı mezarda yüzünü gördüm ama ölüydü sonra arazi gördüm düzgün bir şekilde parca parca yığılmıştı.babamin yüzünü gördüm ama hiç kıpırdamıyordu annem sağ idi ikimizde babamın mezarında onu olmuş gorduk

Süreyya

Rüyamda babamın mezar üzerinde yatıyordu ama ölü olduğunu biliyordum kız kardeşim babamın ona bazı işaretleri gösterdiğini söyledi saçından okşadı ama korkuyordum