Rüyada anne babanın mezarını görmek

Rüyada anne babanın mezarını görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada anne babanın mezarını gördüyseniz:

  • Meydana gelen son olaylar bazı kişilere bakış açınızı değiştirebilir.

Rüyada anne babasının mezarını görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işaret eder.

Rüyada anne babanın mezarını görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine işaret eder.

Rüyada anne ve babanın mezarını görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babasının mezarını görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada anne baba mezarı görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada babayı mezarda görmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine yorulur.

Rüyada ölen babayı mezarda görmek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasının mezardan çıktığını görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kime danışacağını bilemez olacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
7 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayşe

Rüyamda anne ve babamın mezarları yan yana bende ikinizin ortasına yatacağım merak etmeyin siz hiç usumeyeceksiniz deyip mezarın üzerine örtü seriyordum bu arada çok şükür gerçekte yaşıyorlar sizce ruyan ne anlama geliyor

Füsun ÇALIŞKAN

Rüyada mezarlıktaydım anne ve babamın da mezarları oradaymış ben de mezarlara pembe üçer tane gül bıraktım tabiri nedir

Yeliz

Rüyamda annemin ve babamın mezarını gördüm annemin mezar taşı düşmüştü