Rüyada ölmüş birini kilolu görmek

Rüyada ölmüş birini kilolu görmek temize çıkacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, çok sevinçli haberler alacağına, asla yüksünmeyeceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini kilolu gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Rüyada birini çok kilo almış görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kardeşinin kilo aldığını görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada kilodunu çıkarmak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilolu birinin zayıfladığını görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kilo tartmak parasını dikkatli harcayacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızın kilodunu görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin kilo aldığını görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments