Rüyada birini çok kilo almış görmek

Rüyada birini çok kilo almış görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, işlerin günden güne bozulacağına, eskisinden de iyi olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, hayatının daha kolay olacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada birini çok kilo almış gördüyseniz:

  • Bir tedbir almanız gerekiyor.

Rüyada arkadaşını kilo almış görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına yorulur.

Rüyada kişiyi kilo almış görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada kilo almış erkek görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını kilo almış görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine alamet eder.

Rüyada kendini kilo almış görmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kilo almış görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada birini çok kilo almış görmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kilo almış birini görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments