Rüyada ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek

Rüyada ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, borçlarının da kapanacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin boyunun kısaldığını gördüyseniz:

  • Son planlarınızın veya projelerinizin yürüyüp yürümediğini görmek isteyebilirsiniz.

Rüyada boyunun kısaldığını görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin boyunun kısaldığını görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının boyunun kısaldığını görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek onu hayallerine kavuşturacağına, saygın bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir insanın boyunun kısaldığını görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kızının boyunun kısaldığını görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boyun kısaldığını görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına alamet eder.

Rüyada eşinin boyunun kısaldığını görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments