Rüyada ölmüş kimseyi öpmek

Rüyada ölmüş kimseyi öpmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kimseyi öpmek gördüyseniz:

  • Daha hassas olmakta fayda var.

Rüyada ölü kimseyi öpmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ölen bir kimseyi öpmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, kötü yollara gireceğine delalettir.

Rüyada ölen kimsenin elini öpmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada ölü kimsenin elini öpmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kimsenin elini öpmek güzel davetler alacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada ölmüş kimseyi öpmek fakir fukaraya yardım edeceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sesini kimseye duyuramamak saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada bir kimseyle barışmak kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments