Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek

Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Eviniz veya işinizle ilgili konularda duygusal kısıtlamalar nedeniyle bazı kararlar alabilirsiniz.

Rüyada ölü kişinin elini öpmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, hedeflerini tutturamayacağına rivayet eder.

Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın kişilerin elini öpmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine delalettir.

Rüyada ölmüş kişinin elini öpmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişilerin elini öpmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments