Rüyada ölü kadını hamile görmek

Rüyada ölü kadını hamile görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, kırgınlıkların biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada ölü kadını hamile gördüyseniz:

  • Değiştirilemeyecek şeyleri kabullenerek daha iyi hissedebilirsiniz.

Rüyada ölü kadını hamile görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada ölü hamile kadın görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, hakkını yedirtmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada üçüz hamile kadın görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının gelinlik giydiğini görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir kadını hamile bırakmak beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına yorulur.

Rüyada hamile kadını korumak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadına dokunmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadını taşımak uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments