Rüyada ölü kadının elini öpmek

Rüyada ölü kadının elini öpmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü kadının elini öpmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinizi ihmal etme meylinde olabilirsiniz ki, bunun sonucunda ortaya çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Rüyada ölü kadının elini öpmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kadının elini öpmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işarettir.

Rüyada kadın elini öpmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, aile içinde de bereketin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadınların elini öpmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş bir kadının elini öpmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, onurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments