Rüyada ölü kurbağa görmek

Rüyada ölü kurbağa görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, eşlerinin kapanacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, yarar getireceğine, işinde dar boğaza gireceğine alamet eder.

Rüyada ölü kurbağa gördüyseniz:

  • Bazı konularda net fikirlere sahip olmadan veya belli girişimlerde bulunmadan önce beklemenizde fayda var.

Rüyada ölü kurbağalar görmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine inanılır.

Rüyada ölü kurbağa görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, karalar bağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi kurbağa görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman kurbağa görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, zahmete ve derde düşeceğine alamet eder.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük kurbağa görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına yorulur.

Rüyada çok sayıda kurbağa görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada canlı kurbağa görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments