Rüyada ölü piliç görmek

Rüyada ölü piliç görmek zorlukların geride kalacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işarettir.

Rüyada ölü piliç gördüyseniz:

  • Etki altında kalmaya açıksınız.

Rüyada ölü piliç görmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada pişmiş piliç yemek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızarmış piliç yemek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet eder.

Rüyada piliç eti pişirmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada pişmiş piliç görmek karısının çok mutlu olacağına, eline büyük paralar geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada canlı piliç görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk piliç görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada piliç yakalamak daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments