Rüyada ölü siyah güvercin görmek

Rüyada ölü siyah güvercin görmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, huzur dolu günler geçireceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada ölü siyah güvercin gördüyseniz:

  • Hertürlü aksilik olabilir.

Rüyada ölü siyah güvercin görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada siyah yavru güvercin görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Rüyada beyaz ve siyah güvercin görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına tabir olunur.

Rüyada siyah güvercin yakalamak zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, yüzün güleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz güvercin görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah güvercin öldürmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz siyah güvercin görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada siyah güvercin görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments