Rüyada ölü tabutu görmek

Rüyada ölü tabutu görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü tabutu gördüyseniz:

  • Hemen hüküm vermeyin.

Rüyada ölüyü tabutta görmek işinden çıkarılacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü tabutta taşımak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birini tabutta görmek çok rahat bir nefes alacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü tabutu görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, tatsızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ölüp tabuta girmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin tabutunu görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine yorulur.

Rüyada ölüyü tabuta koymak işlerinde başarılı olacağına, yanlış bir karar verileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments