Rüyada ölünün başını okşamak

Rüyada ölünün başını okşamak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işaret eder.

Rüyada ölünün başını okşamak gördüyseniz:

  • Söylemek istediğim şeyleri tesadüfler sonrası daha iyi anlayacaksınız.

Rüyada ölünün başını okşamak keyifleneceğine ve neşeli olacağına, bahtının da çok parlak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin başını okşamak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, gönül sızılarının dineceğine rivayet eder.

Rüyada köpek başı okşamak maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada atın başını okşamak neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başı okşamak hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada yetim başı okşamak rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslanın başını okşamak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments