Rüyada ölüye portakal vermek

Rüyada ölüye portakal vermek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işarettir.

Rüyada ölüye portakal vermek gördüyseniz:

  • Belli yapısal değişiklikler yapılması gerekiyorsa, ne gerekiyorsa yapmanın zamanıdır.

Rüyada ölüye portakal vermek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye portakal yedirmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüden portakal almak bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada portakal rengi elbise görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde portakal görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada sıkılmış portakal suyu içmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada portakal aldığını görmek hayır getirecek işlere girileceğine, kişinin bundan zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada portakal ve greyfurt görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments