Rüyada ölüye söz vermek

Rüyada ölüye söz vermek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye söz vermek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarını sorgulamayı bırakın.

Rüyada ölüye söz vermek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada birinden söz almak çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada söz yapmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada söz yüzüğü takmak maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada aşk sözleri duymak hidayete erip huzuru bulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada sözlenip ayrılmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada söz yapıldığını görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, moral bozukluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden güzel söz işitmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments