Rüyada avizenin sallandığını görmek

Rüyada avizenin sallandığını görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avizenin sallandığını gördüyseniz:

  • Planlarınızda anormal değişiklikler oluşmasını istemiyorsanız sır saklamanız gerekiyor.

Rüyada avizelerin sallandığını görmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına delalettir.

Rüyada avizenin sallandığını görmek sıkıntılarından arınacağına, yarınlarına inanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sallanan avize görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz avize görmek işlerinde kara geçeceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada avize asmak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine işarettir.

Rüyada yeşil avize görmek işlerinin iyi gideceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük avize görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına alamet eder.

Rüyada avize almak istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Yılmaz kanca

Rüyamda yerin ve göğün 10 ve15 dakika gibi uzun salandiğini gurdum dunyanin gök kubbesi bir camı kubbesine benziyordu çok büyüktü ve devasa avizelerle seyretti ve deprem olduğu zaman gukteki avize salanma sesleri guruyordum