Rüyada ölüyü kör görmek

Rüyada ölüyü kör görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü kör gördüyseniz:

  • Disiplinli olmalısınız.

Rüyada ölü birini kör görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada ölüyü kör görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün kör olduğunu görmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözünü kör görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına delalettir.

Rüyada kör asker görmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin kör olduğunu görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işaret eder.

Rüyada babanın kör olduğunu görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, kazancını katbekat arttıracağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments