Rüyada onbir görmek

Rüyada onbir görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, işlerinin bozulacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, iflas edeceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada onbir gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissettiğiniz işlerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada ondokuz görmek dilediği gibi yaşayacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ondalık sayı görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, gözyaşlarının dineceğine alamet eder.

Rüyada onbir görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine tabir olunur.

Rüyada onbir sayısını görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments