Rüyada ördekten kaçmak

Rüyada ördekten kaçmak mesleğindeki statüsünün de artacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine inanılır.

Rüyada ördekten kaçmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya belli yeteneklerinizi geliştirmenize yardım edecek aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada ördekten kaçmak yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine alamet eder.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek emeklerinin heba olacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına yorulur.

Rüyada küçük ördek yavrusu görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ördek beslemek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, hane içine ay doğacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördek almak yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada ördek yavrusu beslemek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, canını ve malını hiçe sayacağına rivayet eder.

Rüyada ördek ve tavuk görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, sürekli tartışacağına yorulur.

Rüyada ördek ayağı görmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayşe

Selamun aleyküm rüyamda evimde balkonda gökyüzüne bakıyordum hava koyu ve bogucuycu. Bir sürü kuş çeşidinin uçtuğunu gördüm gökyüzünde simsiyah serçe gibi kuşlar ve ördekler cogunluktaydi. Hemem balkondan içeri girip kapıyı kapattim. Kapattığım gibi simsiyah büyük bir ördek balkonumun demirlerine kondu ve bana bakmaya başladı. Onu korkutup kaçırmaya çalıştım gitmedi daha snr annemleri ördeğe bakması için çağırdım gelmediler ben bir daha bakayım derken girdiğim an onun gibi bir tane daha ördeğin içeri girdiğini ve bana saldırmaya kalkıştığını gördüm cok korkup başka bir odaya girdim kapıyı kapattim ve abimin onu yakalamasını istedim abim yakalayıp onu kesti. Balkonun olduğu odaya bir daha gittim ve gittiğimde hala siyah ördeğin beni izlediğini gördüm. Yorumlamasini yaparsanız çok sevinirim.