Rüyada avuçta altın görmek

Rüyada avuçta altın görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına delalettir.

Rüyada avuçta altın gördüyseniz:

  • O kimselerin değerini anlamış olursunuz.

Rüyada avucuna altın almak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir avuç çeyrek altın görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına işaret eder.

Rüyada bir avuç altın bulmak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada avuç avuç altın toplamak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada avuçla altın görmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada avuç avuç altın görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada avuçta altın görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Rüyada bir avuç dolusu altın görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments