Rüyada oruçluyken yemek yediğini görmek

Rüyada oruçluyken yemek yediğini görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada oruçluyken yemek yediğini gördüyseniz:

  • Durum incelemesi yapmalı, ihtiyatlı davranmalısınız.

Rüyada oruçlu iken yemek yediğini görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada oruçken yemek yediğini görmek maddi olarak büyüyeceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada oruçluyken yemek yediğini görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada orucunu yediğini görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine delalet eder.

Rüyada oruçlu iken bir şey yediğini görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, kazancının çok daha fazla olacağına yorulur.

Rüyada oruç yediğini görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
zuzu1

Merhaba. Rüyam beni sevindirdi çünkü o an memleketimdeydim. Dayımların evinde kuzenimle mangal partisi yapıyorduk bahçede , mahalleden bütün gençler gelmişti ve orada toplanmıştık. Sınıfımdan 2-3 kişi de vardı ama onlar yabancı. Bir de ben kuzenimi aramak için bir abiyle motor gibi , bot gibi bir şeye pinmiştim. Eğlenceliydi. Sonra işte yemek yedik ve havai fişekler patladı akşam vakti.

Habibe

Rüyamsa namazımı kıldım sonra babamın yanına ahıra hayvanlara bakmaya gittim gittiğimde babama baktım hayvanlara yem hazırlıyordu ağzında sigara vardı baba sen orucunumu yiyiyorsum dedim öylece baktım sonra bizde ekmek yemeye başladık amcamın kızı ve kardesimde vardi sonra eve geldik amcamın kızıyla dışarı çıkıp şehre gidiyorduk amcamın kızı salla kazan yaptı sonra yere büyük yuvarlak bir şey düştü hediye davul gibiydi onu aldik ve yolumuza devem ettik