Rüyada avucunda yara görmek

Rüyada avucunda yara görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, karlı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada avucunda yara gördüyseniz:

  • Kendi işinizle ilgilenmelisiniz.

Rüyada avucunda yara görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada avucunun içinde yara görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç içi yara görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada avuç içinin yara olduğunu görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içinde yara görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına inanılır.

Rüyada avuçta yara görmek günahlarına tövbe edeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada avuç içi yarası görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine inanılır.

Rüyada avuç avuç altın toplamak sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments