Rüyada osmanlı ordusu görmek

Rüyada osmanlı ordusu görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada osmanlı ordusu gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı kişileri tolere etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada orduya katılmak çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Rüyada fil ordusu görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine inanılır.

Rüyada ordu görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada ordudan kaçmak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada ordu komutanı olmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ordu kurmak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada atlı ordu görmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada askeri ordu görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Feyza

Rüyamda kanuni Sultan Süleyman fatih Sultan Mehmet orduyla yem yeşil bir alanda atlar dört nala koşuyor bende borusu yumurtasını korurken onun başında onu koruyorum