Rüyada ay batması görmek

Rüyada ay batması görmek insanlardan uzaklaşacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, verdiği sözleri tutacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ay batması gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Rüyada ay batması görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada işyerinin battığını görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalet eder.

Rüyada güneşin doğudan battığını görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına tabir olunur.

Rüyada denizde batan araba görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birini çamura batmış görmek hayır ve bereketin artmasına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine işaret eder.

Rüyada battığını görmek güzel bir hayat geçireceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada ayağa iğne battığını görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada eline iğne batması görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments