Rüyada oturduğun evi satın almak

Rüyada oturduğun evi satın almak moralinin düzeleceğine, işine dört elle sarılacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, lüks içinde olacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına inanılır.

Rüyada oturduğun evi satın almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınıza güvenebilirsiniz.

Rüyada oturduğu evi satın almak elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine yorulur.

Rüyada oturduğun evi satın almak sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev satın almayı görmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına işaret eder.

Rüyada yeni evi satıp eski ev almak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada geniş ev satın almak biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, eşinden yana huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada bahçeli ev satın almak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada ev satın aldığını görmek kötü günleri geride bırakacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yeni ev satın almak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments