Rüyada oturup beklemek

Rüyada oturup beklemek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada oturup beklemek gördüyseniz:

  • Keşif niteliğindeki bir fikrin maddi getirileri olabilir.

Rüyada oturup beklemek büyük bir işe kavuşacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret eder.

Rüyada tren istasyonunda tren beklemek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada durakta beklemek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, birçok iş kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşı beklemek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada otogarda otobüs beklemek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine işaret eder.

Rüyada metro istasyonunda beklemek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, iyi geçineceğine işarettir.

Rüyada ölüm saatini beklemek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cevap beklemek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, borç batağına düşeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments