Rüyada ay tutulduğunu görmek

Rüyada ay tutulduğunu görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, hanesine bolluk geleceğine işarettir.

Rüyada ay tutulduğunu gördüyseniz:

  • Davetler alabilir, yeni kişilerle tanışabilir, belli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada ay tutulduğunu görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dilin tutulduğunu görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına delalettir.

Rüyada ağzı tutulmak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına işarettir.

Rüyada ayakları tutulmak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde esir tutulmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tutsak tutulmak çareye ve çözüme ulaşacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine delalet eder.

Rüyada korkudan dili tutulmak işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine tabir olunur.

Rüyada boynunun tutulduğunu görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments