Rüyada ay tutulması görmek

Rüyada ay tutulması görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, o işi canlandıracağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ay tutulması gördüyseniz:

  • Yeni ortamlara katılırken dikkatli olun.

Rüyada ay güneş tutulması görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına alamet eder.

Rüyada ay ve güneş tutulması görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ay tutulmasını izlemek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalettir.

Rüyada güneş ve ay tutulması görmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ay tutulması izlemek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına delalettir.

Rüyada ay tutulmasını görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ay tutulması görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine delalet eder.

Rüyada yıldız tutulması görmek yeni bir araba satın alınacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments