Rüyada ay ve dünyayı görmek

Rüyada ay ve dünyayı görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, inancından ödün vereceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ay ve dünyayı gördüyseniz:

  • Sadece sorun, istekleriniz emir telakki edilebilir.

Rüyada ay ve dünya görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine inanılır.

Rüyada ay dünya görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada ay ve dünyayı görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Rüyada dünyanın yandığını görmek rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine işarettir.

Rüyada dünyanın yıkılacağını görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, lüks içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayın dünyaya çarpmasını görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dünyanın değiştiğini görmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dünyanın durduğunu görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments