Rüyada özürlü birini öldürmek

Rüyada özürlü birini öldürmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, işinin de hep yürüyeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada özürlü birini öldürmek gördüyseniz:

  • Evle ilgili değişiklikler konforu arttırabilir.

Rüyada özürlü birini öldürmek işlerin iyiye gideceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada özürlü erkek bebek doğurmak adını aklamayı başaracağına, şöhret elde edeceğine delalet eder.

Rüyada özürlü çocuğa yardım etmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin özürlü olduğunu görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına işarettir.

Rüyada özürlü bebek sevmek yepyeni projelerle uğraşacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada özürlü bebek görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada özürlü erkek çocuğu doğurmak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, de elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada özürlü bebek emzirmek gelirinin azalacağına, kişinin muradına ereceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gülsen

Rüyamda 7,8 Yaşlarında sarışın engelli erkek çocuğu ile gece dışarıda karşılaştığımı gördüm çocuğun engeli hem bedeninde hemde aklında vardı ilk gördüğüm anda çocuğun yanından sessizce beni kafasına takmasın diye sessizce uzaklaşmak istedim elimde meyve bıçağı vardı görmesin diye arkama saklamak istedim çocuk bıçağı gördü ve sürekli bıçağı almasın diye onu başka cisimler vermeye çalıştım bıçağı unutması için ikna edemedim bende çocuk Hızlı yürüyemediği için bıçağı bahçeye fırlattım ama çocuk gitti ve aldı ben elinden almaya çalıştım çocuğa bıçağın canını yakabileceğini göstermek için sağ eline bileğin biraz üzerine ucunu değdirip canı acırsa bırakır diye düşünüp bıçağın ucunu değdirdim öyle yumuşakça bıçak eline girdili ben çok şaşırdım atardamara geldiğini gördüm çocuk acı içinde dizçöktü ben bıçağı suçlanmamak için bahçeye attım bir elimlerde çocuğun kanaması dursun diye bastırdım ama çok hızlı şekilde kanı yere aktı ve komşulardan biri gördü sen bıçakladın gördüm dedi korku ve üzüntüyle uyandım