Rüyada ayağa dokunmak

Rüyada ayağa dokunmak bereketin geleceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada ayağa dokunmak gördüyseniz:

  • Olaylara genç yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada ayağına dokunmak bir ömür olacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına inanılır.

Rüyada ölünün ayağına dokunmak herkesi kendi gibi zannedeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Rüyada ayağa dokunmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğe dokunmak kalbini kıracağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına işarettir.

Rüyada gökkuşağına dokunmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada birinin omzuna dokunmak kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kalbine dokunmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada hamilenin karnına dokunmak kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments