Rüyada pantolon ve kemer görmek

Rüyada pantolon ve kemer görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine inanılır.

Rüyada pantolon ve kemer gördüyseniz:

  • Size karşı gelecek kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada pantolona kemer takmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pantolon kemeri görmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine inanılır.

Rüyada kemerli pantolon görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada pantolon ve kemer görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, herkesten ileriye gideceğine yorulur.

Rüyada kemerle adam dövmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kemer çalmak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada kemerinin koptuğunu görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada kemerini sıkmak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments