Rüyada papağan öpmek

Rüyada papağan öpmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına tabir olunur.

Rüyada papağan öpmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenize veya rahatlamanıza faydası olabilecek fırsatlar söz konusu olabilir veya eski bir tanıdığınızın hayatınız üzerinde önemli bir rolü olabilir.

Rüyada papağan öpmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına işaret eder.

Rüyada papağan konuşmak kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada papağan tutmak işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada papağan yakaladığını görmek mevkilerinin yüksek olacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağan bulmak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağanı eline almak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada papağan ve yavrusunu görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, zayıflayacağına rivayet eder.

Rüyada papağan uçurmak maddi anlamda rahatlık göreceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments